Over EzyTrack

Uw betrouwbare partner in GPS tracking

Ezytrack is een Nederlands bedrijf dat oplossingen biedt voor het volgen van voertuigen en bedrijfsmiddelen. Wij zijn sinds 2015 actief in deze industrie. Onze producten en diensten omvatten GPS-tracking oplossingen voor bedrijven en particulieren, inclusief voertuigen en bedrijfsmiddelen voor transport, diensten, bouw, landbouwbouw en natuurlijke maritieme toepassingen.

Onze Missie

Bij Ezytrack hebben we een missie om de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke GPS-trackingoplossingen te bieden voor zowel zakelijke-  als particuliere klanten. Of het nu gaat om het volgen van waardevolle activa, het beheer van een wagenpark of het verbeteren van de veiligheid op de weg, wij geloven dat onze technologie kan helpen om deze doelen te bereiken.

Met onze uitgebreide ervaring in de distributie en verkoop van GPS-trackers en -software, samengesteld op ons  navigatieplatform, zijn we goed gepositioneerd om deze missie waar te maken. We zijn trots op de kwaliteit en prijsverhouding van onze producten en hechten veel waarde aan de bescherming van gegevens en privacy van onze klanten

Voordelen GPS Trackers kopen bij EzyTrack

Voordelen van Ezytrack

Bij EzyTrack zijn we er trots op dat we meer bieden dan alleen hoogwaardige GPS trackers. We begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar oplossingen die aan hun unieke behoeften voldoen en we streven ernaar om dat te bieden met onze producten en diensten. Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten bij het kopen van een GPS tracker bij ons:

Snelle verzending

Snelle verzending is van groot belang wanneer u op zoek bent naar een GPS tracker voor dringende toepassingen. Wij bieden snelle en betrouwbare verzending, zodat u uw product snel en veilig ontvangt. 

Uitstekende kwaliteit

Bij Ezytrack hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Al onze GPS trackers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen

Deskundig advies

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste GPS tracker voor uw behoeften. Wij bieden deskundig advies en beantwoorden graag al uw vragen.

Reviews over EzyTrack

Klantbeoordelingen

Olav Schaeffer

CEO Schaeffer Engineering

Dankzij de GPS trackers van EzyTrack weet ik altijd waar mijn bedrijfsvoertuigen zich bevinden zodat ik deze efficiënt kan inzetten.

Chantal van Dijk

Student

Mijn scooter is bij de universiteit gestolen. Ik heb bij de aankoop ook een GPS-tracker van Ezytrack laten monteren en deze heeft mij gered. Gelukkig rijd ik nu weer op mijn scooter.

Edward Kuiper

Eigenaar jachthaven

Sinds enige tijd verkopen wij GPS trackers van Ezytrack. Voor onze klanten is dit een uitkomst. Zij kunnen altijd zien waar hun boot is en ze kunnen geo zones aanbrengen zodat ze een melding krijgen als de boot deze verlaat.

Over de oprichter van EzyTrack

Nic van Buttingha Wichers

Ik ben de eigenaar van Ezytrack en ik ben enorm trots op ons team, onze producten en vooral de diensten die we binnen.

Als ondernemer geloof ik in de kracht van technologie om ons leven te verbeteren. Ik geloof dat GPS-technologie ons kan helpen om meer controle te krijgen over voertuigen en machines die wij allemaal inzetten.

Daarom gebruiken we de beste GPS-trackers die er op de markt zijn. Onze trackers zijn professioneel, betrouwbaar, accuraat en gebruiksvriendelijk. We hebben een team van experts samengesteld die continu bezig zijn met het verbeteren van ons platform, producten en diensten.

Als u op zoek bent naar een GPS-tracker voor uw (bedrijfs)auto’s, boot, motor, machine of welke waardevolle bezitting dan ook, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast adviseren we graag bij uw IoT oplossing. We staan klaar om u te voorzien van de beste service en ondersteuning.

Hartelijk dank voor uw interesse in onze website en producten. Ik hoop dat we u kunnen helpen om meer zekerheid en vertrouwen te krijgen en meer controle te krijgen over uw kostbare bezittingen.iedereen

Ezytrack eigenaar

veelgestelde vragen over EzyTrack

Vragen over ons?

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen naar info@ezytrack.nl

Bij EzyTrack zijn we toegewijd aan het bieden van professionele GPS trackers en uitstekende klantenservice. We streven naar tevreden klanten en werken er hard aan om oplossingen op maat te bieden die aan uw specifieke eisen en wensen voldoen.

Ja, we bieden garanties op onze GPS trackers. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw GPS tracker contact met ons opnemen voor retourinstructies. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat is als waarin u het hebt ontvangen en dat u de originele verpakking gebruikt

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met vragen en problemen.

2G wordt zo langzamerhand uitgefaseerd. Dit betekent in het kort dat GPS trackers op 2G op termijn stoppen met werken. In Nederland stopt Vodafone eind 2024 en KPN eind 2025 maar dit kan uiteraard nog worden aangepast. In Zwitserland is het 2G netwerk al uitgezet en meer landen zullen volgen. Ezytrack.nl heeft uiteraard alle moderne apparatuur beschikbaar die nog jaren mee kunnen.

Meld u aan en ontvang €5 korting op uw aankoop