GPS Trackers Kopen

Wilt u uw, voertuigen, auto’s, motoren of machines in de gaten houden? Kijk dan niet verder: EzyTrack, de toonaangevende leverancier van GPS-trackers. Of u nu een boot in de gaten wil houden bijvoorbeeld waar deze uithangt of een eigenaar bent die zijn wagenpark wilt volgen en bekijken, EzyTrack heeft de oplossing voor u. 

 

Waarom GPS trackers kopen bij Ezytrack?

Bij ons koopt u niet alleen een tracker, u koopt ook een uitstekende service en kwaliteit. Graag bieden wij de beste mogelijke GPS-trackingoplossingen voor onze klanten. Onze GPS-trackers zijn betrouwbaar en het platform is veelzijdig en vooral gebruiksvriendelijk. Bovendien bieden wij technische ondersteuning en after-sales service om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Snelle verzending

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is, daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. U kunt dus snel aan de slag met uw GPS tracker.

Plug-and-play installatie

Onze trackers zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale kennis of vaardigheden. U hoeft alleen de tracker in te pluggen en u bent klaar om te gaan!

Gegarandeerde tevredenheid

 Mocht je niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan kun je gebruik maken van onze geld-terug-garantie of ruiloptie. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen jouw ideale GPS-tracker kunt vinden.

Reviews over onze gps trackers kopen

Klantbeoordelingen

Olav Schaeffer

CEO Schaeffer Engineering

Dankzij de GPS trackers van EzyTrack weet ik altijd waar mijn bedrijfsvoertuigen zich bevinden zodat ik deze efficiënt kan inzetten.

Chantal van Dijk

Student

Mijn scooter is bij de universiteit gestolen. Ik heb bij de aankoop ook een GPS-tracker van Ezytrack laten monteren en deze heeft mij gered. Gelukkig rijd ik nu weer op mijn scooter.

Edward Kuiper

Eigenaar jachthaven

Sinds enige tijd verkopen wij GPS trackers van Ezytrack. Voor onze klanten is dit een uitkomst. Zij kunnen altijd zien waar hun boot is en ze kunnen geo zones aanbrengen zodat ze een melding krijgen als de boot deze verlaat.

veelgestelde vragen over gps trackers kopen

Vragen over onze GPS trackers?

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan over onze gps trackers. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op info@ezytrack.nl

Bij EzyTrack zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige GPS trackers en uitstekende klantenservice. We streven naar tevreden klanten en werken er hard aan om oplossingen op maat te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ja, we bieden garanties op onze GPS trackers. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw GPS tracker contact met ons opnemen voor retourinstructies. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat is als waarin u het hebt ontvangen.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met vragen en problemen.