Tracking Software

GPS-software voor bedrijfsmiddelen, boot, auto of machine

Onze software voor GPS-trackers maakt het eenvoudig om uw auto’s, boten, caravans en andere waardevolle bezittingen in de gaten te houden. Met real-time locatiebepaling, geofencing en waarschuwingen kunt u altijd zeker zijn dat uw bezittingen veilig zijn. Probeer het nu uit en voel de zekerheid die wij u bieden met onze tracking software.

Onze GPS Software Functies

Volg Probleemloos
Uw voertuigen en machines

Houd altijd een oogje in het zeil op uw waardevolle bezittingen met onze uitgebreide GPS-trackingoplossing.

Live volgen

Bekijk real-time locatie van uw GPS-apparaten zonder vertraging. Kies uit meerdere kaartopties.

Waarschuwingen

Directe meldingen voor ruw rijgedrag, brandstofdalingen, inbreuken op geo-fencing en meer. Ondersteunt pushmeldingen, e-mails en andere methoden.

Rapporten

Toegang tot locatie-, reis-, kaart- en samenvatting rapporten via web of mobiele app. Exporteer als Excel-bestanden en visualiseer locatie geschiedenis op een kaart.

Connectie

Ezytrack biedt een moderne en uitgebreide webinterface die is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten. 

Voordelen van onze software voor GPS-trackers

Track alles dat u wilt volgen met gemak

Onze software geeft u de zekerheid en controle die u nodig heeft over uw voertuigen. Of het nu gaat om de dagelijkse ritten, een vaartocht of een rit met uw kostbare oldtimers, onze software houdt alles in de gaten.

Veiligheid en beveiligd en zeker

Geen onderhoud

Zorgeloos rijden en parkeren

Klanten aan het woord

Olav Schaeffer

CEO Schaeffer Engineering

Dankzij de GPS trackers van EzyTrack weet ik altijd waar mijn bedrijfsvoertuigen zich bevinden zodat ik deze efficiënt kan inzetten.

Chantal van Dijk

Student

Mijn scooter werd bij de universiteit gestolen. Ik heb bij de aankoop ook een GPS tracker laten monteren en deze heeft mij gered. Gelukkig rijd ik nu weer op mijn scooter.

Edward Kuiper

Eigenaar jachthaven

Sinds enige tijd verkopen wij GPS trackers van Ezytrack. Voor onze klanten is dit een uitkomst. Zij kunnen altijd zien waar hun boot is en ze kunnen geo zones aanbrengen zodat ze een melding krijgen als de boot deze verlaat.

Goedkope gps tracking software

Onze abonnementen
prijsoverzicht

EZY Plan

€ 7,20 

/incl. btw per maand

€ 5,95 exclusief BTW

Real-time volgen

Geofencing

Historische gegevens 

Meerdere GPS trackers

platform als app op startscherm

 

EZY Plan +

€ 8,20 

/incl. btw per maand

€ 7,17 exclusief BTW

Real-time volgen

Geofencing

Historische gegevens 

Meerdere GPS trackers

App

 

Super Plan

€ 9,20

/ incl btw Per maand

€ 7,60 exclusief BTW

Real-time volgen

Geofencing

Historische gegevens

Meerdere trackers

App

 

meest gestelde vragen over onze gps software

Vragen over onze software?

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over onze GPS-tracking software en hoe het werkt. Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen beantwoord om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Ja, onze GPS-tracking software is beschikbaar voor zowel bedrijven als voor consumenten. U kunt het gebruiken om de locatie van uw apparaten te volgen en uw persoonlijke bezittingen te beveiligen.

Ja, onze GPS-tracking software biedt ondersteuning voor het volgen van meerdere apparaten tegelijkertijd. U kunt al uw apparaten op één dashboard beheren en op één scherm zien.

Ja, onze GPS-tracking software is eenvoudig te gebruiken en vereist geen technische kennis. U kunt al uw apparaten beheren en de locatie ervan volgen via een intuïtief dashboard. Bij vragen gewoon even contact opnemen.

Onze GPS-tracking software biedt rapporten over de locatie van uw apparaten, hun activiteit en prestaties. U kunt deze rapporten gebruiken om uw bedrijf efficiënter te beheren en te optimaliseren.

Ja, onze GPS-tracking software is veilig en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. We gebruiken versleuteling technologieën om de gegevens van onze klanten te beschermen.

Meld u aan en ontvang €5 korting op uw aankoop