container trackers

Eenvoudig te gebruiken container trackers voor verbeterde beveiliging en monitoring

Met onze hoogwaardige GPS-trackers kunt u uw containers nauwlettend in de gaten houden. Of u nu een transportbedrijf runt, een logistieke onderneming beheert of goederen over zee vervoert, onze container trackers bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Ze stellen u in staat om de locatie van uw containers in real-time te volgen, diefstal te voorkomen en uw logistiek efficiënt te beheren.

container trackers

Eenvoudig te gebruiken cargo trackers voor verbeterde beveiliging en monitoring

Met onze hoogwaardige GPS-trackers kunt u uw containers nauwlettend in de gaten houden. Of u nu een transportbedrijf runt, een logistieke onderneming beheert of goederen over zee vervoert, onze cargo trackers bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft. Ze stellen u in staat om de locatie van uw containers in real-time te volgen, diefstal te voorkomen en uw logistiek efficiënt te beheren.

Krijg volledige controle over uw containerlogistiek met container trackers

Bent u het zat om geconfronteerd te worden met onzekerheden en risico’s bij het vervoeren en behandelen van containers op schepen en vrachtwagens? Veel bedrijven hebben geen idee waar 10% – 15% van hun containers zich bevindt, wat potentieel ernstige bedrijfsrisico’s met zich meebrengt.

Bij EzyTrack begrijpen we het belang van het hebben van volledige controle en zichtbaarheid over uw containerlogistiek. Daarom bieden wij de perfecte oplossing. Met onze geavanceerde cargo trackers kunt u altijd precies weten waar uw containers zich bevinden, waar ter wereld ze ook zijn. Onze betrouwbare GPS-trackers bieden nauwkeurige locatiegegevens en zijn uitgerust met waterdichte behuizingen en krachtige batterijen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opladen, aangezien onze trackers tot wel 5 jaar continu kunnen functioneren.

Via onze intuïtieve online software kunt u in real-time de locaties van uw containers volgen en waardevolle informatie over uw zendingen verkrijgen. U bepaalt zelf hoe vaak u locatie-updates wilt ontvangen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw containers. Bescherm uw bedrijf tegen risico’s en optimaliseer uw containerlogistiek met EzyTrack. 

Voordelen van onze container trackers

Verhoogde beveiliging en efficiëntie voor uw containers

Onze cargo trackers bieden u talrijke voordelen die de beveiliging en efficiëntie van uw containertransport verbeteren. Met geavanceerde GPS-technologie en gebruiksvriendelijke functies bent u in staat om uw containers op een effectieve manier te beheren en volgen. Deze voordelen omvatten:

Verhoogde Beveiliging

Bescherm uw waardevolle lading tegen diefstal en ongeautoriseerde toegang. Onze trackers bieden realtime meldingen bij verdachte activiteiten, zodat u snel kunt reageren en passende maatregelen kunt nemen om uw containers te beveiligen.

Efficiënt voorraadbeheer

Onze GPS-trackers bieden real-time locatie-updates, waardoor u altijd de exacte positie van uw containers kent. Hierdoor kunt u uw voorraad beter beheren en vertragingen voorkomen.

Optimaliseer uw logistiek

Door het gebruik van onze containertrackers kunt u uw logistieke processen stroomlijnen. Volg de bewegingen van uw containers, optimaliseer routes en verminder onnodige kosten.

Overzicht van onze container trackers

Betrouwbare GPS-trackers voor cargo tracking

Onze GPS-trackers zijn ontworpen om container tracking eenvoudig en effectief te maken. Met geavanceerde functionaliteiten bieden ze een betrouwbare oplossing voor het monitoren en beheren van containers in de logistieke keten. Hieronder vindt u twee van onze topmodellen, elk met unieke kenmerken en een betaalbare prijs.

fmt100 gps trackers auto

FMT100

– Aangesloten op de accu
– Snelle installatie
– Compacte en robuuste behuizing
– Op Bluetooth LE gebaseerde draadloze verbinding van externe sensoren
– Realtime tracking
– Interne backup batterij
– Ingebouwde snelheidsmeter en gyroscoopsensoren

5.0
5/5

€102,85 incl. BTW (€85,00 excl. BTW)

yabby3 4g gps trackers auto

Yabby3 4G

– Batterijlevensduur van ruim 10 jaar
– Eenmalig te gebruiken AAA batterijen (3x)
– Zelf te vervangen batterijen
– Volgt voertuig actief en gaat in de slaapstand bij stilstand
– Waarschuwingen bij laag batterijniveau
– Weerbestendige en ultra-robuuste behuizing
– Up-to-date GPS tracker

4.7
4.7/5

€181,50 incl. BTW (€150,00 excl. BTW)

Waarom container trackers kopen bij Ezytrack?

Bij ons koopt u niet alleen een tracker, u koopt ook een uitstekende service en kwaliteit. Graag bieden wij de beste mogelijke GPS-trackingoplossingen voor onze klanten. Onze GPS-trackers zijn betrouwbaar en het platform is gebruiksvriendelijk. Bovendien bieden wij technische ondersteuning en after-sales service om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Snelle verzending

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is, daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. U kunt dus snel aan de slag met uw GPS tracker.

Plug-and-play installatie

Onze trackers zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale kennis of vaardigheden. U hoeft alleen de tracker in te pluggen en u bent klaar om te gaan!

Gegarandeerde tevredenheid

 Mocht je niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan kun je gebruik maken van onze geld-terug-garantie of ruiloptie. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen jouw ideale GPS-tracker kunt vinden.

Reviews over onze container trackers

Klantbeoordelingen

Olav Schaeffer

CEO Schaeffer Engineering

Dankzij de GPS trackers van EzyTrack weet ik altijd waar mijn bedrijfsvoertuigen zich bevinden zodat ik deze efficiënt kan inzetten.

Chantal van Dijk

Student

Mijn scooter is bij de universiteit gestolen. Ik heb bij de aankoop ook een GPS-tracker van Ezytrack laten monteren en deze heeft mij gered. Gelukkig rijd ik nu weer op mijn scooter.

Edward Kuiper

Eigenaar jachthaven

Sinds enige tijd verkopen wij GPS trackers van Ezytrack. Voor onze klanten is dit een uitkomst. Zij kunnen altijd zien waar hun boot is en ze kunnen geo zones aanbrengen zodat ze een melding krijgen als de boot deze verlaat.

Hoe kan ik de locaties van mijn container trackers zien?

Onze cargo trackers worden geleverd met krachtige en gebruiksvriendelijke trackingsoftware. Met intuïtieve dashboards en uitgebreide analyses kunt u uw containerpark efficiënt beheren, historische gegevens raadplegen, rapporten genereren en belangrijke statistieken analyseren.

container trackers & gps trackers auto software
container trackers installatie

Eenvoudige installatie en compatibiliteit

Onze cargo trackers zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en zijn compatibel met verschillende soorten containers. Of het nu gaat om standaard zeecontainers, vrachtwagens, of andere transportmiddelen, onze trackers kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en bevestigd. Dit zorgt voor een naadloze integratie in uw bestaande logistieke processen, waardoor u direct kunt profiteren van de voordelen van containertracking.

Container trackers met langdurige batterijprestaties

Onze cargo trackers zijn voorzien van geavanceerde functies voor het optimaliseren van de batterijlevensduur. Dankzij efficiënt energiebeheer kunnen de trackers gedurende langere perioden functioneren zonder frequente batterijvervangingen of opladen. Hierdoor wordt continu tracking en monitoring van uw containers gegarandeerd zonder onderbrekingen, wat zorgt voor gemoedsrust en betrouwbare gegevens voor efficiënt logistiek beheer.

Klaar om uw containers te volgen en beveiligen?

Laat uw waardevolle containers niet onbewaakt en kwetsbaar voor diefstal of verlies. Onze geavanceerde containertrackers met GPS-technologie bieden realtime locatietracking, waardoor u volledig inzicht en controle heeft over uw containerlogistiek. Met onze betrouwbare prestaties en nauwkeurige tracking kunt u uw operaties optimaliseren en uw containers efficiënt beheren. Neem vandaag nog de stap naar verbeterde beveiliging en tracking van uw containers met onze hoogwaardige cargo trackers!

Vragen over onze container trackers?

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan over onze cargo trackers. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op info@ezytrack.nl

Bij EzyTrack zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige container trackers en uitstekende klantenservice. We streven naar tevreden klanten en werken er hard aan om oplossingen op maat te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ja, we bieden garanties op onze container trackers. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw container tracker contact met ons opnemen voor retourinstructies. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat is als waarin u het hebt ontvangen.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met vragen en problemen.