Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor onze professionele diensten. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een op maat gemaakte aanbieding. Onze experts staan klaar om u te helpen met hoogwaardige oplossingen op maat. Snelle reactie en transparante prijzen gegarandeerd. Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte Formulier

Ezytrack klantenservice

Zullen we meedenken?

Hulp nodig bij een IoT-oplossing? Van standaard GPS-trackers tot geavanceerde oplossingen. Wij bieden alles wat u nodig heeft. Onze experts leveren betrouwbare en efficiënte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Verbeter uw bedrijfsprocessen en verhoog de productiviteit met onze innovatieve technologieën. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden.

vaakgestelde vragen bij onze klantenservice

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u veel voorkomende vragen tegen. Heeft u een specifieke vraag dan is het altijd mogelijik een email te sturen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit verschilt per tracker en gebruik. Sommige GPS trackers hebben een batterijduur van enkele dagen tot enkele weken. Wij leveren GPS trackers met een maximale batterijduur van 10 jaar.

Ja, afhankelijk van het apparaat is het mogelijk om de GPS tracker op afstand uit te schakelen.

De nauwkeurigheid van de locatiebepaling hangt af van verschillende factoren, zoals de omgeving en het aantal beschikbare GPS-satellieten. Over het algemeen kan de locatie van een GPS tracker tot op enkele meters nauwkeurig bepaald worden.

Dit verschilt per apparaat. Sommige GPS trackers zijn waterdicht, terwijl andere alleen spatwaterdicht zijn. Controleer de specificaties van het apparaat voor meer informatie. Wij leveren beide trackers.

Dit hangt af van het apparaat en het abonnement. Sommige GPS trackers hebben wereldwijde dekking, terwijl andere alleen in specifieke landen werken. De simkaarten die wij in onze trackers gebruiken zijn met werelddekking. 

Wij leveren ook GPS trackers met magneet. Deze magneten zijn sterk genoeg om in elke situatie de tracker op zijn plaats te houden

Meld u aan en ontvang €5 korting op uw aankoop