Verzekeren van een Fatbike
Fatbike www.ezytrack.nl

Fatbike GPS Tracker

Verzekeren van een fatbike

Verzekeren van een fatbike is inmiddels moeilijk geworden op zijn minst ingewikkeld. In ieder geval is het duidelijk dat er beperkingen zijn voor het verzekeren van dit specifieke type fiets. Als verzekering geen haalbare optie lijkt te zijn voor een fatbike, is het een goed alternatief om een GPS-tracker te overwegen om de veiligheid van de fiets te waarborgen en de zekerheid te geven dat je op de hoogte bent waar de fatbike is.

GPS tracker voor fatbikes

Een GPS-tracker kan worden gebruikt om de locatie van de fiets zien en om te volgen in geval van diefstal of verlies. Dit kan helpen bij het lokaliseren en mogelijk terugkrijgen van de fiets. Er zijn verschillende soorten GPS-trackers beschikbaar, sommige zijn specifiek te gebruiken voor fietsen zoals de fatbike maar ook de bakfiets. Zij bieden functies zoals real-time tracking, geofencing en meldingen bij beweging.

Het hebben van een GPS-tracker kan een waardevolle beveiligingslaag toevoegen, maar het is ook belangrijk om andere voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van hoogwaardige sloten en het parkeren van de fiets op veilige plaatsen, om de kans op diefstal te verminderen.

Fatbikes zijn geweldig

Dankzij de brede banden en de elektrische ondersteuning biedt een fatbike een comfortabelere rijervaring dan een gewone fiets. De banden fungeren als een soort demping, waardoor schokken en trillingen worden verminderd. Dit maakt het rijden op ruwe terreinen veel aangenamer en zorgt ervoor dat je langer kunt blijven fietsen zonder vermoeid te raken. Deze voordelen samen met de forse aanschafprijs zorgen ervoor dat deze fatbikes helaas ook interessante objecten zijn voor diefstal. Ezytrack.nl adviseert graag bij de aanschaf van GPS trackers. Kijk op onze shop pagina www.ezytrack.nl/shop

Met dank aan Welectric voor het gebruik van onderstaande foto

fatbike tracker www.ezytrack.nl

Fatbikes kunnen we uitrusten met GPS trackers, bijvoorbeeld met:

Yabby3 GPS Compacte en ultra-robuuste GPS tracker op batterijvoeding

  • Eenmalig te implementeren batterij met een levensduur van meer dan 10 jaar op slechts 3 x AAA-batterijen die door de gebruiker kunnen worden vervangen
  • Volgt activa wanneer ze onderweg zijn en gaat naar de slaapmodus wanneer ze stilstaan ​​om energie te besparen
  • Waarschuwingen ‘Batterij bijna leeg’ en ‘Batterij kritiek’
  • Weerbestendige en ultrarobuuste IP68-, IK06-behuizing
  • LTE-M / NB-IoT-connectiviteit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *