Vind uw voertuig altijd moeiteloos terug met onze auto trackers

Met onze geavanceerde auto trackers kunt u uw voertuig altijd gemakkelijk lokaliseren en uw gemoedsrust behouden. Of het nu gaat om uw eigen auto, bedrijfsvoertuigen of een heel wagenpark, onze betrouwbare trackers bieden real-time locatie-updates en een breed scala aan functionaliteiten. Bescherm uw investering en houd controle over uw voertuigen met onze hoogwaardige GPS-oplossingen.


Auto Trackers Kopen

Voordelen van onze auto trackers

Verhoogde beveiliging en efficiëntie voor uw auto’s

Met onze geavanceerde GPS trackers voor de auto bieden wij u een scala aan voordelen die uw leven gemakkelijker maken en u gemoedsrust geven. Of u nu een individuele autobezitter bent die uw voertuig wilt beschermen of een bedrijfseigenaar die een efficiënt wagenparkbeheer nastreeft, onze trackers staan garant voor nauwkeurige locatiegegevens en waardevolle functionaliteiten.

Real-time voertuiglokalisatie

Met onze auto trackers kunt u uw voertuigen in real-time volgen. Dankzij nauwkeurige GPS-technologie weet u altijd waar uw auto’s zich bevinden. Of het nu gaat om diefstalpreventie, het opsporen van gestolen voertuigen of gewoon het bijhouden van uw persoonlijke auto, u hebt de controle over de locatie van uw voertuigen met slechts een paar klikken.

Verbeterde veiligheid

Bescherm uw voertuigen tegen diefstal met onze auto trackers. Als een voertuig ongeautoriseerd wordt verplaatst, ontvangt u direct een melding op uw telefoon of via e-mail. Dit stelt u in staat om snel actie te ondernemen en de autoriteiten op de hoogte te stellen. Daarnaast kunnen de trackers u helpen bij het opsporen van gestolen voertuigen, waardoor de kans op herstel aanzienlijk wordt vergroot.

Efficiënt wagenparkbeheer

Voor bedrijfseigenaren is het beheren van een wagenpark een complexe taak. Met onze GPS auto trackers wordt het wagenparkbeheer echter eenvoudiger en efficiënter. U kunt de locatie van al uw voertuigen in één oogopslag bekijken, routes optimaliseren, onderhoudsschema’s bijhouden en zelfs het rijgedrag van uw bestuurders monitoren. Dit helpt u om kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

Overzicht van onze auto trackers

Koop een betrouwbare GPS tracker voor uw auto(‘s)

Ontdek onze uitgebreide selectie van geavanceerde auto tracking producten die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met onze hoogwaardige trackers kunt u de locatie van uw voertuigen in realtime volgen, de veiligheid verbeteren en de efficiëntie van uw wagenparkbeheer optimaliseren. Hieronder vindt u twee van onze populaire producten.

fmt100 gps trackers auto

Teltonika FMT100

– Aangesloten op de accu
– Snelle installatie
– Compacte en robuuste behuizing
– Op Bluetooth LE gebaseerde draadloze verbinding van externe sensoren
– Realtime tracking
– Interne backup batterij
– Ingebouwde snelheidsmeter en gyroscoopsensoren

4.0
4/5

€102,85 incl. BTW (€85,00 excl. BTW)


Bekijk het product

yabby3 4g gps trackers auto

Yabby3 4G

– Batterijlevensduur van ruim 10 jaar
– Zelf te vervangen AAA batterijen (3x)
– Krachtige magneet
– Volgt voertuig actief en gaat in de slaapstand bij stilstand
– Waarschuwingen bij laag batterijniveau
– Weerbestendige en ultra-robuuste behuizing
– Up-to-date GPS tracker

4.7
4.7/5

€181,50 incl. BTW (€150,00 excl. BTW)


Bekijk het product

Waarom auto trackers kopen bij Ezytrack?

Bij ons koopt u niet alleen een gps tracker voor uw auto, u koopt ook een uitstekende service en kwaliteit. Graag bieden wij de beste mogelijke GPS-trackingoplossingen voor onze klanten. Onze GPS trackers voor auto’s zijn betrouwbaar en het platform is gebruiksvriendelijk. Bovendien bieden wij technische ondersteuning en after-sales service om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Snelle verzending

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is, daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. U kunt dus snel aan de slag met uw GPS tracker.

Plug-and-play installatie

Onze trackers zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale kennis of vaardigheden. U hoeft alleen de tracker in te pluggen en u bent klaar om te gaan!

Gegarandeerde tevredenheid

Mocht je niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan kun je gebruik maken van onze geld-terug-garantie of ruiloptie. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen jouw ideale GPS-tracker kunt vinden.

Reviews over onze auto trackers

Klantbeoordelingen

Olav Schaeffer

CEO Schaeffer Engineering

Dankzij de GPS trackers van EzyTrack weet ik altijd waar mijn bedrijfsvoertuigen zich bevinden zodat ik deze efficiënt kan inzetten.

Chantal van Dijk

Student

Mijn scooter is bij de universiteit gestolen. Ik heb bij de aankoop ook een GPS-tracker van Ezytrack laten monteren en deze heeft mij gered. Gelukkig rijd ik nu weer op mijn scooter.

Edward Kuiper

Eigenaar jachthaven

Sinds enige tijd verkopen wij GPS trackers van Ezytrack. Voor onze klanten is dit een uitkomst. Zij kunnen altijd zien waar hun boot is en ze kunnen geo zones aanbrengen zodat ze een melding krijgen als de boot deze verlaat.

Verlies nooit meer kostbare tijd en geld met onze auto trackers

Het is een nachtmerrie die velen van ons kennen: je stapt naar buiten en ontdekt dat je auto, die je de vorige avond keurig had geparkeerd, spoorloos is verdwenen. Of misschien maak je je als wagenparkbeheerder zorgen over de veiligheid van je bedrijfsvoertuigen, omdat je geen real-time informatie hebt over hun locatie. Het verlies van een voertuig kan niet alleen financiële schade met zich meebrengen, maar ook een enorme verstoring van je dagelijkse activiteiten veroorzaken. Het is tijd om dit probleem aan te pakken en een betrouwbare oplossing te vinden.

Gelukkig is er een oplossing binnen handbereik: auto trackers. Met onze geavanceerde GPS-trackingtechnologie kun je de exacte locatie van je voertuigen in real-time volgen. Of het nu gaat om je persoonlijke auto of een heel wagenpark, onze trackers bieden nauwkeurige en betrouwbare gegevens om verloren voertuigen snel op te sporen. Maak je geen zorgen meer over gestolen auto’s of het verlies van kostbare bedrijfsmiddelen. Met onze oplossing heb je volledige controle over de locatie van je voertuigen, altijd en overal. Kies vandaag nog voor gemoedsrust en ontdek de kracht van GPS auto trackers.

gps trackers auto - parkeerplaats

Klaar om uw auto’s te volgen en beveiligen?

Of u nu een individuele autobezitter bent die gemoedsrust zoekt of een bedrijfseigenaar die de productiviteit en veiligheid van uw wagenpark wil verbeteren, wij hebben de perfecte oplossing voor u! Met onze geavanceerde GPS auto trackers bieden wij zowel consumenten als bedrijven de mogelijkheid om nauwkeurige real-time tracking te ervaren. Bescherm uw voertuigen, verhoog de efficiëntie en behaal betere resultaten met onze betrouwbare trackers.


Auto Trackers Kopen

Vragen over onze auto trackers?

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan over onze auto trackers. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op info@ezytrack.nl

Waarom zou ik een auto tracker willen?

Een GPS-tracker voor auto’s kan verschillende voordelen bieden, zoals diefstalbeveiliging, voertuigbewaking, het bijhouden van de rijprestaties en het verlagen van de verzekeringspremies. Het stelt je ook in staat om de locatie van je voertuig in realtime te volgen, wat handig kan zijn voor wagenparkbeheer of het volgen van een tienerbestuurder.

Kan ik een GPS tracker zelf installeren in mijn auto?

Ja, veel GPS-trackers voor auto’s zijn ontworpen om eenvoudig zelf te installeren. Ze worden meestal geleverd met instructies en montagekits. Als je echter niet zeker bent van je technische vaardigheden, kun je altijd een professional raadplegen om de tracker voor je te installeren.

Hoe kan ik de locatie van mijn auto tracker volgen?

Met onze GPS-trackers voor auto’s ontvang je niet alleen het apparaat zelf, maar ook toegang tot onze handige GPS-trackingsoftware. Voor slechts €7,20 per maand kun je gebruikmaken van ons online platform, dat toegankelijk is via een website op al je apparaten. Na het inloggen krijg je direct toegang tot de realtime locatie van je voertuig, de gereden routes en andere relevante informatie. Zo houden we het volgen van je voertuig zo eenvoudig mogelijk!

Zijn er garanties beschikbaar op de gps tracker voor de auto van EzyTrack?

Ja, we bieden garanties op onze auto trackers. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Hoe kan ik mijn auto GPS tracker bij EzyTrack retourneren?

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw auto tracker contact met ons opnemen voor retourinstructies. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat is als waarin u het hebt ontvangen.

Hoe werkt een GPS tracker voor de auto?

GPS trackers voor auto’s werken op basis van het Global Positioning System (GPS). Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van satellieten om de exacte locatie van een voertuig te bepalen. De GPS tracker ontvangt signalen van meerdere satellieten en berekent op basis daarvan de positie van de auto. Deze informatie wordt vervolgens naar een online platform verzonden, waar u de locatie van uw voertuig in real-time kunt volgen. Door middel van geavanceerde software en technologieën zorgen GPS trackers voor auto’s voor nauwkeurige en betrouwbare tracking mogelijkheden.

Wat kan een GPS tracker voor de auto voornamelijk?​

GPS trackers voor auto’s bieden een breed scala aan functionaliteiten en voordelen. Hier zijn enkele belangrijke mogelijkheden die GPS trackers voor auto’s bieden:

Real-time tracking: Met een GPS tracker kunt u de exacte locatie van uw auto in real-time volgen. Dit is vooral handig bij diefstalpreventie en het bewaken van uw voertuig.
Routeplanning en optimalisatie: GPS trackers kunnen u helpen bij het plannen van de meest efficiënte routes voor uw reizen. Ze kunnen verkeersinformatie en andere relevante gegevens verstrekken, waardoor u tijd en brandstof kunt besparen.
Snelheidsbewaking: GPS trackers voor auto’s kunnen ook de snelheid van het voertuig bijhouden. Dit kan nuttig zijn bij het monitoren van de rijgewoonten van bestuurders, met name bij het toezicht op wagenparken.
Geo-fencing: Met GPS trackers kunt u virtuele grenzen instellen, ook wel geo-fences genoemd. Als uw voertuig deze grenzen overschrijdt, ontvangt u direct een melding, wat vooral handig is bij diefstalpreventie of wanneer uw auto ongeoorloofd wordt gebruikt.